Waarom Succes Packaging?

Het begin…

Succes Packaging heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1931. In die tijd ontstonden wij als Cartonnagefabriek Succes onder de vooraanstaande leiding van de familie Wolf, gevestigd aan de Amstelstraat in Den Haag.

Het bedrijf voerde kort daarna ook de naam Exportdrukkerij en Papierwarenfabriek, waarbij boekdrukken een vooraanstaande rol speelde. Op een later tijdstip werden beide bedrijven overgenomen door de schoonfamilie Horenblas.

1955

In 1988 werd de eerste steen gelegd voor ons moderne pand in Zoetermeer, waar Cartonnagefabriek Succes Papiergroothandel B.V. een tijdperk van innovatie betrad. Onder de bekwame leiding van Joseph Horenblas werden deels verouderde machines vervangen door state-of-the-art druk-, stans- en plakmachines. Het was in deze fase dat Succes Packaging haar pioniersstap zette in de richting van geautomatiseerde productie van hoogwaardige verpakkingen.

In het jaar 2021 ondergingen we aanzienlijke veranderingen. We zijn verheugd om de vierde generatie, vertegenwoordigd door Nathan en Aaron Horenblas, te verwelkomen. Tegelijkertijd hebben we onze bedrijfsnaam aangepast om beter aan te sluiten bij onze vernieuwde focus op het aanbieden van een volledig assortiment verpakkingsoplossingen.

Al bijna 100 jaar zijn wij uw gespecialiseerde producent van kartonnen verpakkingen en totaalleverancier van verpakkingsmaterialen.

Succes Packaging

Succes Packaging is nu de naam waarmee we deze nieuwe fase van ons bedrijf presenteren. In de voortdurende zoektocht naar innovatie en vooruitgang heeft Succes Packaging onlangs geïnvesteerd in twee nieuwe Bobst-machines.

Hiermee blijven we onze stans- en plakafdeling op het hoogste moderne niveau handhaven.